Молода пара обрала життя в стилі 1940-х: захоплююча історія Ліберті та Грега

Пара з Норфолка, Ліберті Евері та Грег Кірбі, вирішили повернутися у минуле, живучи так, ніби на дворі 1940-ті роки. Грег працює барбером, а Ліберті створює вінтажний одяг.

ZOE DENNIS/BBC

I хоча їм 29 і 24 роки відповідно, вони кардинально відрізняються від своїх однолітків. Кожного дня вони одягаються так, як це було модно 80 років тому. Навіть їхні меблі у будинку — старовинні.

«Насправді це просто життя без зайвих складнощів», — ділиться Грег. Їхнє весілля також було в історичному стилі, нагадуючи свята їхніх дідусів та бабусь.

«Ми не витрачали багато, як і вони», — додає Грег. Вони вінчалися у церкві, запросивши гостей до пабу, а потім на танці у місцевому сільському клубі.

Вони зізнаються, що догляд за старими тканинами є доволі складним завданням, але вони впевнені, що одяг тієї епохи є одночасно зручним і стильним. «Одяг тієї епохи для нас — це поєднання комфорту та краси», — говорить Грег.

ZOE DENNIS/BBC

Попри це, реакція оточуючих здебільшого позитивна. Хоча іноді вони стикаються з дивними жартами, переважно люди підходять до них на вулиці, щоб висловити своє захоплення.

Ліберті та Грег намагаються максимально обмежувати свій контакт із сучасними технологіями. Вони люблять грати у настільні ігри та у вихідні відвідувати традиційні танці.

Ліберті часто готує за старими рецептами, використовуючи антикварний посуд.

Однак, іноді вони все ж звертаються до сучасності. «Старі фільми бувають важкуватими, тому Грег іноді пропонує подивитися щось новіше», — зізнається Ліберті.