Покинутий власником крихітний песик вирив собі яму, щоб провести в ній останні митті свого життя

Цю невелику собаку нещодавно почали часто бачити біля одного зі смітників. Собака була неохайною, і стало очевидно, що господарі викинули її на вулицю. Протягом кількох тижнів люди помічали маленьку кошлату істоту, яка підбігала, забирала їжу і тут же зникала.

Собака зовсім невелика, розміром як доросла кішка, а зовні схожа на бівер-тер’єра. Тварина вирила собі ямку і проводила в ній час, очевидно, вирішивши, що саме тут і зустріне свої останні хвилини. Собаки теж можуть втратити надію і сили, щоб чекати.

Дівчина, яка врятувала собаку, назвала її притулок «ямкою погибелі». Коли вона вперше почула про це нове створіння, одразу подумала, що забирати його нікуди. На безкоштовних перетримках місць давно не було, нещодавно закінчилися й платні. У всіх волонтерів удома вже було кілька тварин, яких потрібно було прилаштувати.

Попри аргументи розуму, серце тягнуло дівчину на пошуки собаки, і незабаром вона вже ходила по смітнику, намагаючись знайти малечу. Собака не одразу пішла на контакт, мабуть, люди не раз її ображали. Протягом кількох днів дівчині вдалося потоваришувати з твариною.

Коли дівчина взяла собаку на руки, вона була настільки легкою, що перше, про що подумала волонтерка, – ще кілька днів, і собака могла назавжди залишитися у своїй ямці.

Довга шерсть тварини була щільно зваляна, що не дозволяло визначити стать, а запах був просто нестерпний. У клініці собачку одразу ж почали приводити до ладу, адже ковтуни стягували її шкіру, завдаючи болю.

Після завершення стрижки стало зрозуміло, що перед нами хлопчик, приблизно п’яти років. Також ми зрозуміли, що не обійтися без серйозного лікування.

Клепика, так ми назвали собаку, відвели до ветеринара на огляд. Насамперед лікар вирішив проблеми з зубами, на жаль, для цього довелося видалити 12 з них. Більшість зубів були гнилими, боліли і не дозволяли тварині нормально їсти. Решту зубів почистили.

Щоб подолати алергію на шкірі, Клепику зробили кілька уколів, призначили ряд препаратів і лікувальних процедур. Тепер у малечі все добре і це завдяки не бауйдужості однієї людини.

Как создать красивые и интересные клумбы на даче своими руками (30+ идей) Как создать красивые и интересные клумбы на даче своими руками (30+ идей)

30 дачных идей, от которых вы будете в восторге! ??