Мій чоловік не їсть розігріту їжу — йому все потрібно готувати безпосередньо перед подачею

Мій чоловік відмовляється їсти те, що було приготоване вранці вже під час обіду. Він не їсть розігріту їжу, вважаючи її непридатною. Кожного разу мені доводиться готувати і подавати нову страву, знаючи, що чоловік буде її їсти тільки тоді, коли вона була приготовлена кілька хвилин тому.

Я майже живу на кухні. Приготувати їжу на кілька днів наперед я не можу, адже на сніданок, обід і вечерю доводиться готувати окремо. Єдине, що мене радує, це те, що на роботу чоловік погоджується брати бутерброди.

Я встаю набагато раніше за чоловіка, щоб встигнути приготувати йому сніданок і обід. Обід має бути таким, який можна їсти холодним, адже розігріту їжу чоловік не їстиме. Повернувшись з роботи, я одразу вирушаю на кухню, щоб приготувати вечерю до приходу чоловіка. Такий розпорядок у мене щодня. Вихідні я також проводжу на кухні.

Можливо, якби у мене було більше часу, готування не стало б такою проблемою. Я теж працюю і втомлююся, а повертаючись додому, починається додаткова зміна. Я багато разів намагалася поговорити з чоловіком, але він зовсім не розуміє, в чому проблема, і тільки повторює, що так готувала його мама і завжди все встигала. Мама ніколи не годувала їх їжею, приготовленою вчора. Ось тільки справа в тому, що його мама не працювала. Я розумію, що вина за ситуацію частково на мені. Треба було відразу встановити правила, а не піддаватися примхам чоловіка.

Я втомилася постійно бути на кухні і думати, що приготувати, втомилася догоджати цій дивній примсі чоловіка. Я не вважаю, що готування — це мета мого життя, і з жахом уявляю, що буде, коли з’явиться дитина.

А ви б погодились так жити?