Жінку після народження 7-х дітей у 1997 році чоловік кинув одразу. Як виглядають мама та діти сьогодні

Подружжя Боббі та Кенні Маккоґі вже виховували доньку, але завжди мріяли про двох дітей. Однак довгоочікувана вагітність ніяк не наступала, тому пара вирішила вдатися до процедури штучного запліднення. Результат вразив — усі підсаджені ембріони прижилися, а їх було сім.

У 1997 році на світ з’явилося семеро чарівних малюків. Вага кожного не перевищувала півтора кілограма, а у двох новонароджених діагностували ДЦП. Проте своєчасно проведені операції дали цим дітям шанс на повноцінне життя.

Про багатодітну матір писали всі періодичні видання, а громадськість з цікавістю стежила за життям родини Маккоґі. Чоловік Кенні не зміг змиритися з роллю батька восьми дітей і залишив сім’ю. У жінки не було інших близьких, окрім чоловіка, тому вона залишилася зовсім одна, без жодної підтримки.

Але багатодітну матір підтримало уряд країни, благодійні фонди та просто небайдужі громадяни. Завдяки такій допомозі, Кенні з дітьми незабаром переїхала у власний великий будинок.

Вся родина була забезпечена безкоштовним харчуванням, а кілька вищих навчальних закладів пообіцяли взяти дітей на безкоштовне навчання.

На наступному фото дітям Кенні вже 27 років.

Наталія: два фото дівчини — в день її народження та на випускному. Наталія завжди старанно вчилася і планує присвятити своє життя навчанню дітей молодших класів.

Брендон: майбутній поліцейський.

Келсі: її вага при народженні становила всього 907 грамів. Сьогодні вона захоплюється випічкою та співом. Свій співочий талант вона розвиває в ансамблі при школі.

Кенні: він навчається в громадському коледжі Де-Мойн на будівельному відділенні. Завжди виявляв інтерес до цієї професії.

Алексіс: діагноз — ДЦП. Дівчина пересувається завдяки спеціальному обладнанню, але це не стає на заваді її мрії стати вчителем. Вона також очолює команду вболівальниць у своїй школі.

Натан: як і у його сестри, у нього також ДЦП. Він захоплюється точними науками і є студентом університету Ганнібал-Лаґрандж, де вивчає комп’ютерні науки.

Джоел: навчається разом із Натаном, але на факультеті інформатики.

Після того як діти виросли і покинули рідний дім, жінка відчула самотність, адже протягом багатьох років її будинок ніколи не був порожнім, завжди був сповнений життям і турботами.