У 1987 році народилися унікальні трійнята. Як же дівчатка виглядають сьогодні?

Багато дівчат сьогодні прикладають чимало зусиль, аби стати схожими на відомих людей. Вони наслідують їхню поведінку, інтереси, зачіски, макіяж та стиль одягу. Однак, якими б стараннями це не супроводжувалося, досягти повної ідентичності практично неможливо, адже кожна людина є унікальною особистістю. Це стосується навіть близнюків, яких батьки часто намагаються одягати однаково з самого дитинства.

Цікаво було б дізнатися, як виглядають трійнята, що народилися у 1987 році.

Біографія

25 квітня 1987 року в Дубліні народилися трійнята, які були повністю однакові (однояйцеві). Дівчат назвали Нікола, Лора та Еллісон. Як це часто буває з близнюками, їх постійно плутали, а в випадку цих трьох сестер навіть батьки іноді не могли відрізнити одну від одної.

Подорослішавши, сестри перетворилися на справжніх красунь, тому з раннього віку їм часто пропонували спробувати себе у модельному бізнесі. Проте батьки наполягли на тому, щоб дівчатка мали звичайне дитинство і лише після цього думали про кар’єру. У 16 років сестри все ж вирішили стати моделями.

Кар’єра

Сьогодні сестри Кріммінс – відомі постаті у своєму місті. Вони є частими учасницями модних показів та запрошеними гостями на різноманітних шоу. Їхня вражаюча зовнішність та однаковий вигляд допомагають дівчатам прикрашати обкладинки численних журналів. Це приносить не лише популярність, але й чималий дохід. Проте така схожість диктує й певні обмеження, адже їхня головна «родзинка» – це ідентичність.

Життя

Природна подібність Еллісон, Лори та Ніколи обумовлює те, що вони живуть практично однаковим життям. Щоранку сестри разом виходять на пробіжку, після чого спільно снідають та йдуть до спортзалу, де виконують ті самі вправи під наглядом одного тренера.

У них один салон краси та один стиліст, щоб не втратити головний акцент – свою ідентичність. Дівчата мають однакові зріст – 180 см, вагу – 54 кг, а також однакові параметри талії та бюста. Вони користуються тією самою косметикою та парфумами, і носять однаковий одяг.

Попри це, єдиним аспектом, який відрізняє сестер, є їхні особисті стосунки. Еллісон та Нікола досі не знайшли своє кохання, тоді як Лора перебуває у тривалих стосунках.

Як самі сестри зізнаються, їхній стиль життя для них – це радість, а не тягар. Вони насолоджуються часом, проведеним разом, адже немає людей ближчих за них.

Також їм подобається привертати увагу оточуючих, адже побачити трьох абсолютно ідентичних, ще й таких чарівних дівчат – велика рідкість.

Как создать красивые и интересные клумбы на даче своими руками (30+ идей) Как создать красивые и интересные клумбы на даче своими руками (30+ идей)

30 дачных идей, от которых вы будете в восторге! ??