Усі реготали над його маленьким будиночком. Але ті, хто побував у середині — в захваті

Мрія про власний дім – бажання багатьох. Але високі ціни на нерухомість часто змушують нас відкладати це бажання на потім. Проте, один молодий фермер довів, що мрії здійснюються, навіть якщо ти не маєш мільйонів.

Дейн, 23-річний хлопець, вирішив не чекати на диво. Замість того, щоб брати іпотеку і віддавати гроші банку роками, він вирішив побудувати власний будинок своїми руками. Звісно, без допомоги не обійшлося: батько, досвідчений плотник, та друзі завжди були поруч.

Будівництво тривало близько року. Бюджет був обмежений, тому довелося шукати недорогі матеріали. Деякі речі, наприклад, вікна та піч, Дейну вдалося отримати майже безкоштовно.

Новий дім – це невеликий, затишний будиночок зі всім необхідним для життя. Жодних зайвих зручностей: опалення – пічка, світло – гасова лампа. Єдиний зв’язок із зовнішнім світом – мобільний телефон. Але Дейна це цілком влаштовує.

Він обзавівся невеликою ділянкою землі, де вирощує овочі та фрукти. А ще мріє завести курчат. Життя в сільській місцевості дає йому відчуття спокою і свободи, яких так бракує в місті.

Звісно, не всі розуміють вибір Дейна. Друзі вважають його диваком, а батьки спочатку були стурбовані.

Але згодом вони зрозуміли, що син щасливий, і це головне.

Дейн не прагне розкоші. Для нього головне – мати дах над головою, свіже повітря і можливість займатися улюбленою справою. Він довів, що справжнє щастя не в матеріальних благах, а в простоті і гармонії з природою.

Історія Дейна – це нагадування про те, що навіть найсміливіші мрії можуть здійснитися, якщо є бажання і наполегливість.

І що справжнє багатство – це не гроші, а свобода і можливість жити так, як ти хочеш.

Бездомный пес несколько раз похищал мягкую игрушку из магазина Бездомный пес несколько раз похищал мягкую игрушку из магазина

В конце концов, полицейская купила ее ему