Собака подолала 164 км, щоб повернутись до людини яка її врятувала

Андрій досить довго працював за кордоном. Проте через проблеми зі здоров’ям йому довелося повернутися додому. Одного разу, йдучи засніженою вулицею свого містечка, він побачив собаку, яка виглядала як вівчарка. Вона підходила до людей, уважно дивилася на них і нюхала пакети. Було очевидно, що тварина голодна й шукає допомоги.

Андрій нагодував собаку і ласкаво її погладив. Після цього він пішов додому, але собака вирішила йти за ним. Вона дійшла до самого під’їзду і зупинилася біля дверей, дивлячись на Андрія, наче питала: «Невже ти мене покинеш?»

Андрій розумів, що не може залишити собаку в біді, хоча в нього вже було три собаки. Він подумав: «Як судилося, так і буде,» і запросив її до себе додому.

Коли Тіна опинилася в теплому та затишному помешканні, вона одразу ж заснула. Дні минали, а Тіна залишалася у Андрія. З кожним днем він все більше прив’язувався до неї. Тіна виявилася неймовірно доброю, вірною і розумною собакою. Вдома вона поводилася ідеально: ходила «по справах» тільки на вулицю і швидко звикла до повідця.

Андрій і Тіна часто разом виїжджали на природу, де собака була надзвичайно щасливою, весело виляючи хвостом. Крім Тіни, Андрій рятував інших тварин, і вона ставилася до всіх нових мешканців з теплом і добротою.

Проте, з часом Андрію стало зрозуміло, що він не зможе утримувати стільки тварин, і почав шукати новий дім для Тіни. Одного разу йому зателефонувала дівчина, яка пообіцяла дбати про собаку та регулярно надсилати фото.

Віддаючи Тіну, Андрій плакав. Він прив’язався до неї всією душею. Після того, як дівчина забрала Тіну, Андрія не покидало погане передчуття. Він намагався додзвонитися до нової господарки, але вона не відповідала. Коли він подзвонив з незнайомого номера, дівчина повідомила, що Тіна втекла в перші ж дні. Андрій запропонував допомогу в пошуках, але дівчина не хотіла давати адресу.

Андрій був у розпачі, він їздив у пошуках Тіни, але безуспішно. Однак, сталося диво – він знайшов її в своєму районі. Тіна була в жахливому стані, виснажена та без нашийника. Виявилося, що нові господарі погано з нею поводилися. Тіна подолала 164 кілометри, щоб повернутися до Андрія.

Попри всі труднощі, Андрій вирішив залишити Тіну у себе. Він не зміг покинути тварину, яка настільки сильно хотіла повернутися до нього.