У собаки велике серце

Собака Найда мала велике і дуже добре серце, адже вона стала прийомною мамою для трьох кошенят, яким допомогла вижити.

Найда блукала сміттєзвалищем у пошуках їжі, коли несподівано натрапила на трьох крихітних кошенят, які залишилися там зовсім одні. Малюки були дуже голодні, а в Найди нещодавно сталася власна біда – під час пошуків їжі її щенята зникли. У собаки ще залишалося молоко, і, відчувши його запах, кошенята пригорнулися до Найди в пошуках тепла та їжі.

Найда сприйняла свою знахідку як дар долі. Тепер її життя більше не було самотнім блуканням у пошуках харчів, адже в неї з’явилися ті, кого вона могла любити і про кого могла дбати. Вона старанніше шукала їжу, щоб прогодувати своїх нових підопічних, і робила все можливе, щоб їх захистити.

Влітку було легше, адже на вулиці було тепло, але з наближенням зими Найда мала думати не лише про їжу для своєї нової родини, але й про те, де їм усім сховатися від холоду. Собака дуже сподівалася, що до зими все якось вирішиться.

До кінця літа кошенята підросли і почали допомагати Найді у пошуках їжі. Малюки були дуже симпатичними, хоч і трохи забрудненими. Найда постійно вилизувала їх, але їхня біла шерсть знову швидко бруднилася. Вона піклувалася не лише про їхню гігієну – Найда сподівалася, що такі милі крихітки знайдуть собі люблячий дім і сім’ю, яка їх прихистить. Собака розуміла, що взимку прогодувати трьох кошенят буде дуже складно.

Ближче до зими їх помітив чоловік із села. Його звали Олексій. Він пожалів їх і забрав до себе. Олексій одразу ж нагодував собаку та кошенят, відігрів їх біля печі. Він натрапив на них, коли збирав хмиз, і вирішив допомогти цій маленькій родині, адже сам жив один і був не проти компанії.

Найда зарекомендувала себе як чудовий сторожовий пес, а кошенята не відставали від своєї прийомної мами, бігаючи за нею по двору та допомагаючи охороняти його. Вони знайшли новий дім, де їх любили та піклувалися про них, а Найда нарешті знайшла спокій та щастя, яких так довго шукала.

Бездомный пес несколько раз похищал мягкую игрушку из магазина Бездомный пес несколько раз похищал мягкую игрушку из магазина

В конце концов, полицейская купила ее ему

Как создать красивые и интересные клумбы на даче своими руками (30+ идей) Как создать красивые и интересные клумбы на даче своими руками (30+ идей)

30 дачных идей, от которых вы будете в восторге! ??