Чи потрібен жінці чоловік після того, як їй виповниться 60 років

Ні, не варто. У мене є власна думка з цього приводу. Якщо чоловікові вже за 60, то він, швидше за все, шукає не супутницю життя, а доглядальницю або няню, яка буде дбати про нього. Йому потрібна людина, що розбавить його самотність, врятує від нудьги. А ось жінки після 60 часто залишаються активними і сповненими енергії. Вони прагнуть подорожувати, пізнавати нове, розвиватися та надолужувати те, що не встигли зробити в молоді роки.

Також жінки можуть бажати проводити час із онуками, якщо діти подарували їм таке щастя. Проте чоловіки в такому віці рідко стають для них найкращою компанією. Жінкам часто потрібна подруга або однодумниця, яка буде поряд під час цікавих подорожей та душевних розмов. А ось літній чоловік не завжди підходить на цю роль. Це, звісно, моя суб’єктивна думка.

Звичайно, є категорія жінок, для яких життя без чоловіка не має сенсу. Вони не можуть бути самі ані в 20, ані в 30, ані в 60 років. Все їхнє життя перетворюється на пошук партнера.

Таку жінку легко впізнати в натовпі. Вона виглядає викликаюче, щоб привернути увагу чоловіків, і дивиться на них поглядом, який нагадує блукаючу собаку, що шукає, хто б її прихистив. Думаю, що чоловіки на інтуїтивному рівні відчувають таких жінок і уникають їх.

Я вважаю, що 60 років – це той вік, коли варто видихнути, заспокоїтись і просто жити. Без постійного пошуку партнера та зайвої метушні. Варто любити себе і присвячувати час собі. І тоді життя стане гармонійним, а його якість неодмінно покращиться.