Як склалося життя перших у світі дівчаток-шістернят, які народилися 40 років тому

Джанет і Грем Уолтон мріяли про велику родину. Але їхнє бажання мати дітей перетворилося на справжнє випробування. Роки безрезультатних спроб завагітніти виснажували пару. Вони вдавалися до ЕКО, але й воно не приносило бажаного результату. На дванадцятій спробі надія майже згасла. І тут сталось неймовірне – тринадцята спроба увінчалася успіхом!

Радість молодят була безмежною. Але недовго. На восьмому тижні вагітності з’ясувалося, що Джанет виношує не одну дитину, а цілих шість! Шоковані батьки не могли повірити своїм вухам.

Вагітність була надзвичайно складною. Джанет постійно перебувала під наглядом лікарів, а народження шістьох дівчаток за допомогою кесаревого розтину стало справжньою медичною сенсацією. Це була перша у світі така подія!

18 листопада 1983 року на світ з’явилися Ганна, Рут, Люсі, Кейт, Дженні та Сара. Маленькі крихітки, що народилися на 31 тижні вагітності, стали центром уваги всього світу.

Життя Уолтонів кардинально змінилося. 11 000 підгузків на рік, безсонні ночі, безкінечні годування та перевдягання – все це стало їхньою новою реальністю. Але незважаючи на всі труднощі, батьки любили своїх дочок безмежно.

Школа, підлітковий вік, перше кохання – все це відбувалося одночасно у шістьох дівчат. Будинок Уолтонів завжди був наповнений радісним галасом і дитячим сміхом.

Сьогодні сестри Уолтон – успішні жінки.

Деякі з них вже мають власні сім’ї. Першою бабусею стала Сара, яка подарувала своїм батькам онучку Йоргі.

Джанет і Грем щасливі, що можуть насолоджуватися своїми онуками.

Вони згадують, як пролетіли роки, і зізнаються, що хотіли б повернути час, щоб більше часу проводити зі своїми дочками.

Історія родини Уолтон – це справжнє диво. Це історія про кохання, відданість і силу сімейних зв’язків. Історія, яка надихає мільйони людей по всьому світу.