Цей фотоальбом вона планувала подарувати своєму чоловікові

Чарівна жінка трохи за сорок замовила доволі відвертy фотосесію у фотографа Катрін Вальтрин.

Як і багато інших клієнток Катрін, вона мала «одне маленьке прохання» — підкоригувати фотографії, прибравши вікові недоліки, такі як целюліт, шрами, розтяжки, зайві складки та зморшки. Цей фотоальбом вона планувала подарувати своєму чоловікові на річницю, щоб, як кажуть, «заново розпалити пристрасть». З чоловіком вона прожила у шлюбі понад 20 років і прагнула виглядати ідеально привабливою.

Через деякий час Катрін отримала листа від чоловіка тієї клієнтки. Вона була настільки зворушена його словами, що попросила дозволу опублікувати лист у соціальних мережах.

Цей текст зібрав тисячі лайків та репостів по всьому світу.

«Добрий день, Катрін, пишу вам, тому що нещодавно отримав у подарунок альбом з фотографіями моєї дружини, які робили ви. Не подумайте, що я залишився не задоволеним вашою роботою… але у мене є деякі роздуми, якими мені б хотілося з вами поділитися.

Ми з моєю коханою дружиною разом з 18 років, у нас двоє вихованих, гарних дітей, якими ми надзвичайно пишаємося. За ці роки ми пережили багато злетів і падінь, і я думаю… ні, я точно знаю, що моя Хелен зробила ці знімки, щоб «розпалити між нами іскру». Вона іноді жаліється, що я більше не вважаю її красунею і що вона не буде мене звинувачувати, якщо я знайду когось на 20 років молодшого за неї.

Коли я відкрив цей альбом, моє серце затріпотіло. Ці фото — хоч вони і гарні, і ви надзвичайно талановитий фотограф і справжній професіонал, — але це не моя Хелен, не моя дружина.

Ви видалили всі її недоліки. І хоча я впевнений, що вона сама вас про це попросила, це стерло все те, що і є нашим з нею життям.
Коли ви видалили її розтяжки, ви стерли сліди народження наших чудових дітей. Коли ви видалили її зморшки, ви прибрали два десятиліття наших посмішок і наших сліз. Коли ви видалили її целюліт, ви стерли її любов до випічки і всі ті смачні моменти, які ми пережили разом.

Я кажу вам це не для того, щоб ви почувалися винною. Ви просто виконували свою задачу, і я ставлюся до цього з розумінням. Насправді, я пишу вам, щоб подякувати. Коли я подивився на ці фото, я усвідомив, що дійсно недостатньо часто кажу своїй дружині, як сильно я кохаю її такою, якою вона зараз є. Вона чує це так рідко і я повинен це виправити, я повинен більше приділяти їй уваги, і до кінця моїх днів я буду любити її у всіх її недосконалостях. Дякую вам за це нагадування!»

Как создать красивые и интересные клумбы на даче своими руками (30+ идей) Как создать красивые и интересные клумбы на даче своими руками (30+ идей)

30 дачных идей, от которых вы будете в восторге! ??